Hela vecka 34 är det öppet hus på träningsanläggningen Actimera i Vallda. Jag finns på plats och välkomnar dig till en kostnadsfri workshop i postural träning. Du har också chansen vinna massage eller IR-behandling. Hoppas vi ses!

Read more

En kostnadsfri minikiurs för dig som är nyfiken på postural träning och vill få kunskap och verktyg att börja åtgärda orsaken till dina besvär, redan idag.

Read more

Välkommen till Actimera träningsanläggning i Vallda där jag fr o m nu finns på plats för dig som vill ha hjälp med din hållning och/eller rörelsemönster.

Read more

Våren är här och det innebär trädgårdsarbete för många. Härligt, men det är inte ovanligt att man känner sig stel eller får ont i ryggen efter några timmar i trädgården. Här ger jag några tips till dig som vill undvika det.

Read more
Artikel i GP

Läs om min egen resa från värk och stelhet som begränsade livet till att idag arbeta med att hjälpa andra som postural tränare och rörelsecoach.

Read more

Vill du träna Postural träning eller Rörelseträning på hemmaplan i dessa tider? Inga problem, nu erbjuder jag onlinesessioner eller hembesök.

Read more

Karin har vidareutbildat sig till Rörelsecoach på Walkfeeling Academy och erbjuder nu även Rörelseträning.

Read more