Föreläsning om vikten av en god hållning för en smärtfri och funktionell kropp

Det är alltid lika givande och intressant att få möta människor och prata om hur hållningen påverkar välmåendet. Igår hade jag förmånen att få hålla en föreläsning och just detta ämne på sko och rörelsebutiken FreeFoot i Göteborg. Föreläsningen var fullbokad (och likaså reservlistan) - så glädjande med ett stort intresse för vår fantastiska kropp.

Temat på föreläsningen var "Naturlig hållning för en smärtfri och funktionell kropp". Jag delade med mig av min kunskap om vad begreppet "bra hållning" egentligen innebär, vilka faktorer som kan leda till att vi förlorar vår naturliga hållning och vad det kan leda till för besvär. Men självklart också vad vi kan göra för att återfå en naturlig och avlastad hållning. Många passade på att ställa frågor vilket ledde till flera intressanta diskussioner och reflektioner. En kväll att minnas länge.

Är du intesserad av att boka mig för en föreläsning eller workshop på ditt företag, eller för en privat grupp, är du välkommen att maila mig på karin@spiredo.se.