Fler än 30 kunder har nu fått bättre livskvalitet med hjälp av Spiredo och Optimum-metoden

Sedan jag startade Spiredo i oktober 2018 har mer än 30 personer besökt mig. Alla med olika bakgrund och besvär, allt från ryggsmärta, till problem med höften, knän eller huvudvärk.

Genom att grundligt analysera hållning och rörelsemönster har var och en fått helt individanpassade träningsprogram att genomföra hemma mellan besöken hos mig. Och de som lagt manken till och tränat enligt det upplägg vi kommit överens om har i de allra flesta fall upplevt en tydligt förbättring, eller rent av blivit helt av med de besvär de hade från början.

Det är en fantastisk ynnest att kunna hjälpa så många med hjälp av Optimum-metoden och jag ser fram emot att träffa ännu fler under 2019. Jätteglad för de fina kommentarer jag fått från flera kunder. Det är en tydlig bekräftelse på att det jag gör fungerar och det ger mig massa extra energi att fortsätta. Tack för att ni ger mig förtroendet. 

"Det onda i ländryggen är som bortblåst. Jag kan verkligen rekommendera Karin som tränare och coach."

"Efter bara tre besök hos Spiredo har jag blivit förvånansvärt mycket bättre! Rygg- och bensmärtan är nu i stort sett borta!"

"Jag har blivit uppmärksammad på skillnader på vänster och höger sidas styrka och rörlighet och nu har jag inte ont som tidigare."

"Jag kan starkt rekommendera denna träning. Den genuina känslan att vara stark från insidan är obetalbar."

"Efter två månader med postural träning känner jag mig nu rörligare med ökad stabilitet och styrka i kroppen."