Postural träning i grupp

Postural träning i grupp passar framförallt dig som vill åtgärda lindriga besvär och obalanser i kroppen eller förebygga framtida hållningsrelaterade besvär.

Gruppträningen sker i kursform och vi träffas två gånger i veckan under tre veckor. Under kursen fokuserar vi på att åtgärda de vanligaste obalanserna i kroppen. Allt görs i ett lugnt och kontrollerat tempo och vi varvar övningar som syftar till att släppa på spänningar i muskler som överarbetat och aktiverande övningar för våra hållningsmuskler som ofta är för svaga.

För bästa effekt rekommenderas att du tränar minst en gång på egen hand mellan träffarna. Därför får du träningsprogrammet  i digitalt format (med tydliga instruktioner och bilder) för att kunna träna på egen hand.

Kommande kurstillfällen

Några gånger per år erbjuds postural träning i grupp, på Actimera i Vallda och/eller AstraZenecas träningsanläggning i Mölndal. Just nu har vi inga planerade kursstarter, men anmäl gärna ditt intresse  vi formuläret här intill så meddelar vi dig när nya kursdatum är satta.  

Har du frågor om postural träning i grupp är du välkommen att skicka ett mail till karin@spiredo.se.

Intresseanmälan

Uttalanden från tidigare kursdeltagare

”Bra vid obalans mellan sidor. Hållningen blir bättre.”

”Superbra kurs och ledare.”

”Är mindre stel i höfter.”

”Jag har upplevt flera dagar utan smärta.”

”Rörligheten i ryggen blev bättre.”

”Bra om du vill få bukt med obalanser och överkompensationer.”