Karin bjuder in till postural träning i grupp på Actimera i Vallda.

Postural träning i grupp - Vallda

Postural träning i grupp passar framförallt dig som vill åtgärda lindriga besvär och obalanser i kroppen eller förebygga framtida hållningsrelaterade besvär.

Under kursen fokuserar vi på att åtgärda de vanligaste obalanserna i kroppen. Allt görs i ett lugnt och kontrollerat tempo och vi varvar övningar som syftar till att släppa på spänningar i muskler som överarbetat och aktiverande övningar för våra hållningsmuskler som ofta är för svaga.

För bästa effekt rekommenderas att du tränar minst en gång på egen hand mellan träffarna. Därför får du träningsprogrammet i digitalt format (med tydliga instruktioner och bilder) för att kunna träna på egen hand.

Anmälan

Kursstart v. 8 (24 februari)

Gruppträningen sker i kursform och vi träffas två gånger i veckan under tre veckor.

Du får även träningsprogrammet i digitalt format (med tydliga instruktioner och bilder) för att kunna träna på egen hand mellan träffarna för ännu bättre och snabbare effekt.

Vid frågor vänligen skicka ett mail till karin@spiredo.se

Kursinformation:
  • Var: Actimera i Vallda
  • Adress: Munkhättansväg 5 i Vallda
  • När: fredagar kl. 17.00-17.45 samt söndagar 15.00-15.45
  • Längd: 3 veckor (6 tillfällen)
  • Kostnad: 995 kr inkl. moms
  • Max antal: 15 personer
Anmälningsinformation:
När du skickat in din anmälan får du inom kort ett mail med info om du fått plats eller står som reserv. Du som fått plats på kursen bekräftar ditt deltagande genom att betala in kursavgiften enligt instruktion i mailet. Anmälan är bindande efter inbetalning (återbetalning av kursavgiften görs endast vid uppvisande av läkarintyg). Vid färre än 8 deltagare förbehåller sig SPIREDO sig rätten att ställa in kursen (i detta fall återbetalas kursavgiften).

SPIREDO - Ditt liv i rörelse
karin@spiredo.se