För företag

Ge dina medarbetare rätt förutsättningar att hålla sig besvärsfria

Kontorsarbete och arbete med monotona rörelser är en vanlig orsak till dålig hållning eller ofördelaktigt rörelsemönster. På sikt leder det ofta till besvär med stelhet, spänningar eller värk.  I värsta fall sjukskrivning.

Genom föreläsningar, workshops och anpassad träning ger vi dina medarbetare kunskap och praktiska verktyg att slippa, eller bli av med, eventuella besvär. 

Aktiviteterna genomförs normalt på plats hos företagen, som enstaka insatser eller som del av en långsiktig friskvårdssatsning. Ta kontakt för att diskutera ett lämpligt upplägg för ditt företag .


AstraZeneca, Göteborg

”Postural träning stöttar den ”Sustainability People Strategy” vi har inom företaget och kompletterar friskvårdsutbudet på ett bra sätt. Med postural träning får våra medarbetare verktygen att återfå, eller bibehålla, en optimal hållning. Därmed kan de inte bara förbättra den egna idrottsliga prestationen utan får även bättre förutsättningar att klara av det många gånger stillasittande och monotona arbetet. Detta leder till mer energi och minskad arbetsrelaterad frånvaro p.g.a. fysiska besvär.”

/Ewa Björketun
Motionskoordinator AstraZeneca GOT

Paulig Group/Santa Maria, Mölndal

”Vi hade en uppskattad frukostföreläsning med Karin där hon pratade om vikten av god hållning för oss på kontoret. Föreläsningen varvades med några enkla ”prova på övningar”. 

Vi kommer att arbeta mer med Karin senare i år, erbjuda någon form av praktisk workshop med övningar för dem som är intresserade och har eller vill undvika problem.”

/Andrea Lembke
Paulig Group/Santa Maria i Mölndal

Uttalanden från medarbetare

”Superbra kurs och ledare.”

”Mina spänningar i höger skuldra och höft är inte lika påtagliga.”

”Crossfiten går smidigare.”

”Bra om du vill få bukt med obalanser och överkompensationer.”

”Jag har upplevt flera dagar utan smärta.”

”Rörligheten i ryggen blev bättre.”

”Är mindre stel i höfter.”

"Bra vid obalans mellan sidor. Hållningen blir bättre.”

Intresserad av företagsaktiviteter? Fyll i formuläret så återkommer vi inom kort.